Rock Werchter 2008

sigur_ros_oslo.jpg

Etter å ha innsett at kon­serten med Radio­head i Glas­gow vart for omfat­tande og for dyr, vart sorg til glede då ein kam­er­at av meg fant denne fes­ti­valen i Leu­ven i Bel­gia 3.–6. juli. Her skulle ikkje berre Radio­head spele, men trur du ikkje Sig­ur Rós og Band Of Hors­es skulle spele på samme dag? Og om ikkje det var nok, så skal fak­tisk dei to først­nem­nte ban­da spele på samme scene, rett etter kvarandre.

Av jobbmes­sige årsak­er får eg ikkje med meg andre kon­sert­er enn dei som vert avvikla på lau­rda­gen, men når The Hives, The Edi­tors, Band Of Hors­es, Radio­head, Sig­ur Rós, med flere, opp­tr­er på samme dag, så er ikkje val­get vanske­leg. Alt dette for 6–700 kr. Pluss reise sjølvsagt, men det snakker me ikkje høgt om…

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.