Opplev nyaste spel på gamle drog

GeForce NOW er ei ten­este som gjer at du kan spele ei mengd mod­erne spel på kva som helst eining. 

Kva som helst ein­ing? Ja! Har du ein eldre PC med innebygd skjermko­rt av låg kvalitet, eller sit på Mac utan mogleik til å spele spel sidan dei berre er lansert for PC? Kjem dei inn under dei låge sys­temkra­va er det ingen prob­lem, skjøn­ner du. Alt ein treng gjere er å reg­istrere seg, las­tar ned ein enkel app­likasjon, og du kan spele med full grafikk!

Kva er haka? Ikkje noko stor hake i utgangspunk­tet, i alle fall om du spelar korte økter og har dei fleste spela dine i Steam/Uplay. Det er ikkje støtte for spel som er utan­for desse sfærane, som t.d. Ori­gin og lokalt installerte spel. I til­legg bør ha ei grei net­tilkobling. Ei fiber­lin­je på 100/100 er å anbe­fale, men min­i­mum er 50+.

Dei har lagt opp til ein mod­ell der du kan spele kost­nads­fritt i ein time om gongen, men tilbyr ein meir fri­are opp­grader­ing, med meir futt for 59,-/ månad.

Kon­klusjon? Abso­lutt verdt å prøve ut! Eg har prøvd betaen i over eit år på min Mac­Book Pro frå 2014, og eg fekk blant anna tes­ta PUBG og DOOM på grafikkin­ntill­in­gen Ultra. Det glei heilt strå­lande og utan lag — sjølv på ei van­leg breiband­slin­je på 60/20.

Så, blås støvet av din gam­le plank av ein PC og spel!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.