Klar for å verte skogvoktar?


Glad i rolege turar i skog og mark, og oppleve farg­erike solnedgan­gar? Kan­skje du sam­stun­des òg har ein kjær­leik til dataspel? Kan­skje rar kom­bo, men då vil eg råda deg til å prøve ut indie-spelet Fire­watch.

Firewatch-screenshot

Spelet er utg­jeven av Cam­po San­to i samar­beid med Pan­ic Inc., og det var via sist­nem­nte eg oppda­ga at dette spelet var i emn­ing. Pan­ic Inc. gir nemn­leg ut mitt favorit­tkode­pro­gram: Coda. Nok avsporing:

Skal ikkje fortelle for myk­je, men spelet byr på fine far­gar, deilig grafikk, gode rep­likkar og ein god del van­dring i sko­gen. Du tek rol­la, og som­mar­jobb, som skok­vok­taren Hen­ry, og eg kan røpe at det ikkje er beint fram ein heilt van­leg sommarjobb…

Sjå fil­men over, bli forel­s­ka og spel spelet!

PS: Pan­ic nem­n­er at dei i løpet av første månaden sol­gte 500.000 utgåver av spelet! Les meir her (med ver merk­sam på at det er store spoil­ers i saka!)

,

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: