Møt Comic Neue

Comic Neue

Alle oss i des­ig­nar-ver­da har eit min­dre godt auga til skrift­snit­tet Com­ic Sans. Eg har sjølv skrive eit inn­legg tidle­gare der eg fak­tisk ytrar at denne skrif­ta er fin. Les fork­laringa på kvi­for det er slik og kva eg tykkjer!

No der­i­mot har fam­i­lien til Com­ic Sans vorten større. Tak­ka vera den aus­tralske des­ignaren Craig Rozyn­s­ki ser den fine søstera, eller kjekke broren (alt etter­som) dagens lys. Sjekk innom comicneue.com, last ned og test ut!

Kva seier dykk des­ig­narar der ute til dette nye familiemedlemmet?

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

4 comments

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.