Men, er det ikkje…?

Jepp. Det er ein sensasjon nærmast. Ofte snakker me om snøen som falt i fjor, men no er det snøen som falt i dag som er på alles lepper her i Bergen. Etter 74 døgn med regn og skikkeleg vestlandsvér, fant vérgudane eit ellers så ubrukt vårprodukt å senda ned over oss – nemleg snl. Men som kjent, så varer ingenting evig. Etter eit par minutter med snøvér kom regnet tilbake og laga slaps ut av det litle som kom ned…

Jepp. Det er ein sensasjon nærmast. Ofte snakker me om snøen som falt i fjor, men no er det snøen som falt i dag som er på alles lepper her i Bergen. Etter 74 døgn med regn og skikkeleg vestlandsvér, fant vérgudane eit ellers så ubrukt vårprodukt å senda ned over oss – nemleg snl. Men som kjent, så varer ingenting evig. Etter eit par minutter med snøvér kom regnet tilbake og laga slaps ut av det litle som kom ned…

Men bur man i Bergen, så må man nesten rekne med slike ting. Me får vente i spenning på neste véromslag :)

PS: Du som skreiv i gjesteboka ang. ting du lasta ned, men som du ikkje fekk til: Om du ville ha hjelp til noko, hadde det vel vore ein ide å skrive noko kontaktinfo som f.eks. e-post eller webside? Berre eit lite hint :)

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.