Men, er det ikkje…?


Jepp. Det er ein sen­sasjon nær­mast. Ofte snakker me om snøen som falt i fjor, men no er det snøen som falt i dag som er på alles lep­per her i Bergen. Etter 74 døgn med regn og skikke­leg vest­landsvér, fant vér­gu­dane eit ellers så ubrukt vår­pro­dukt å sen­da ned over oss — nem­leg snl. Men som kjent, så var­er ingent­ing evig. Etter eit par min­ut­ter med snøvér kom reg­net tilbake og laga slaps ut av det litle som kom ned…

Men bur man i Bergen, så må man nesten rekne med slike ting. Me får vente i spen­ning på neste véromslag :)

PS: Du som skreiv i gjeste­bo­ka ang. ting du las­ta ned, men som du ikkje fekk til: Om du ville ha hjelp til noko, hadde det vel vore ein ide å skrive noko kon­tak­t­in­fo som f.eks. e‑post eller web­side? Berre eit lite hint :)


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: