Møt Comic Neue

Comic Neue

Alle oss i designar-verda har eit mindre godt auga til skriftsnittet Comic Sans. Eg har sjølv skrive eit innlegg tidlegare der eg faktisk ytrar at denne skrifta er fin. Les forklaringa på kvifor det er slik og kva eg tykkjer!

No derimot har familien til Comic Sans vorten større. Takka vera den australske designaren Craig Rozynski ser den fine søstera, eller kjekke broren (alt ettersom) dagens lys. Sjekk innom comicneue.com, last ned og test ut!

Kva seier dykk designarar der ute til dette nye familiemedlemmet?

  • eik78

    Stor forbededring fra den gamle comic sans, Comic Neue Light kan fint brukast på ei nettside :-)

  • Indeed! Likar best den kantete versjonen (Angular). Gi ein lyd om du nyttar den på ei nettside ;)

  • miaholte

    Fristende å prøve den, det må jeg innrømme :)

  • Hehe :)