Møt Comic Neue

Comic Neue

Alle oss i designar-verda har eit mindre godt auga til skrift­snittet Comic Sans. Eg har sjølv skrive eit innlegg tidlegare der eg faktisk ytrar at denne skrifta er fin. Les forkla­ringa på kvifor det er slik og kva eg tykkjer!

No derimot har familien til Comic Sans vorten større. Takka vera den australske desig­naren Craig Rozynski ser den fine søstera, eller kjekke broren (alt ettersom) dagens lys. Sjekk innom comicneue.com, last ned og test ut!

Kva seier dykk desig­narar der ute til dette nye familie­med­lemmet?

  • eik78

    Stor forbededring fra den gamle comic sans, Comic Neue Light kan fint brukast på ei nettside :-)

  • Indeed! Likar best den kantete versjonen (Angular). Gi ein lyd om du nyttar den på ei nettside ;)

  • miaholte

    Fristende å prøve den, det må jeg innrømme :)

  • Hehe :)