Viking spelte på ein mobil

Ein gorilla tok så ein kraftig gitar og kasta den på ein annan politikar. Ein tyrano­saurus var kjip og flamberte ein sint sjeik. Sjefshelten dytta mauren, gitaristen og purkene. Heksa narra nokon direk­tørar elegant. 200 kamelar sang ein rå kompressor på åtte dagar. Diskettane kom, samstundes som infan­te­ristane filoso­ferte under stokken. De så mauren som brølte provo­se­rande foran ein Ford. Huleboerane åt mange bukkar. Ein dverg­puddel kjende ein astronaut til han komuni­serte hardt under den lilla stolen.

Det vart stille og sabel­tann­gi­raffen viste korleis den sinns­sjuke matrosen fungerte. Ein politikar hjalp ei anna kjerring treff­sikkert.

Plutseleg så de tjuefire skyttere som kom ved bossdunken. Nokre sjeikar klappa eit helt fort. Ein dverg kjøpte seg ein kul firmabil. Fisken var rosa og uheldig. Mopeden kom eller jobba. Ein chilener narret ein dverg­puddel usikkert. Ein pyroman erta ein banditt bestemt. Dvergen var mørkegrøn og varm. Elgen var slesk og sinnssjuk. Ein sebra var kald og kjende ein uredd hobitt. Tretten kroner måtte ein skyttar betale. De små kameratane satt i skjul. Plutseleg var oteren der langt foran den mangel­fulle tingen, og børsta alle rytterane nervøst. Ringpermane kom, samstundes som bergen­serene stupte under sement­bilen.

Kva i...?

Reknar med det du nettopp leste ikkje gav noko meining. Det gjer det heller ikkje. Det er også på kanten til å vere typogra­fi­re­levant, men det er jo fredag og då må me kunne ha litt meir frie tøylar. Har du lyst å lese meir svada? Sjekk ut Webadvice sin Svadagenerator! Eit lite hint: Kvar gong du lastar inn sida kjem det nytt innhald...