Verda i svart og kvit

Ein av desse er Sjurd Skutlaberg. Eg har ikkje lete fotografen i meg utfalda seg skikkeleg dei siste åra, men det har definitivt denne karen. Sjurd er ein god ven av meg, og valet av fotograf var relativt enkelt då kona og eg gifta oss for eit par år sidan. Eg vart kjent med han då me arbeida saman i Bergen, der me frå dag ein sat og fortalde tørre vitsar og snakka om dei små og litt større tinga i livet.

Låg standard på boble­badet på denne hytta i Nojiri, Japan.

I tillegg til å vere ei kreativ sjel innan humor og grafisk design, har han vist at han har mykje variert å by på innan fotogra­fering. Han har blant anna drive med nålauge-fotografi saman med Antonio Stasi i Bergen, før han no har starta ein ny fotoblogg — med bileter i svart og kvitt.

Den gamle mannen og hunden sin i Paris, Frankrike.

Sidan han har budd mykje av livet i Japan er bloggen kraftig inspirert av dette i motiva hans. Sjekk innom for inntrykk av verda, slik han ser dei i svart og kvitt!

  • Veldig rart du sier at du trodde verden før var i svart/​hvitt. For jeg husker godt jeg spurte faren min; «Du pappa, når fikk egentlig verden farger?» :)

  • Trur det er mange med oss på akkurat den biten! :)

  • Ja, å tro at verden en gang var sort/​hvitt er nok like populært som å tro at nissen finnes :)

    Sort/​hvitt bilder er forresten også veldig fasci­ne­rende ja.

  • KVA?! FINST IKKJE NISSEN?

    :D