Knask på ein fredag: Mai

Denne månaden har eg kome over ei god røys med inspi­rasjon og eit hav av fantas­tiske nettstader. Eg måtte rett og slett sortere ut noko av det beste eg fann til knasket i dag. Men ta det med ro, eg har ikkje forkasta resten — det kan du forvente å sjå utover i juni!

Litt meir enn vanleg

Bloggen til Kelli Anderson er for alle som er inter­essert i godt design og letter­press, noko mange av hennar grafiske finur­leg­heitar bærer preg av. Du bør få med deg denne niftige invita­sjonen med lyd!

Kva om du budde på IKEA?

Fotografen Christian Gideon har gjort det mange av oss har tenkt på når me er på den evig lange handle­turen til IKEA. Han har saman med kompisen teke bileter av seg sjølv i dei forskjellige romma/​utstillingane som om dei skulle budd der til dagleg.

Arbeid, leik og livet. Enkelt og greit.

Dette er Marius Zachariasen si elekt­ro­niske notat­blokk der han samlar diverse filmar, bileter, saker og ting som han meiner er inter­essant for alle og einkvar. Mykje knask!

Ben set sikker­heita høgt

Usikker på kva det heilt spesifikt går ut på dette her, men slik eg forstår det er det sannsyn­legis går det vel ut på at det snart kjem ein appli­kasjon til iPhone og iPod som lagrar sikker­heits­in­for­ma­sjonen din trygt. Kul nettstad er det uanskvett!

Til inspi­rasjon på ein fredag

Det er jo fredag, og då passar det vel perfekt med ei nettside med bileter til inspi­rasjon? Og kva kallar ein ei slik side? Jo, nettopp; Fredagsinspirasjon!

Dette er massive saker!

Til slutt vil eg avslutte den siste fredagen med noko heftige greier til alle tilhen­gjarar av LEGO. Ver førebudd på å sjå noko du aldri kjem til å klare å lage. Enjoy!