New York, sa du?

Noroff held i desse dagar ein fotokon­kur­ranse der vinnaren får ein tur til New York og fotoshoot saman med motefo­to­grafen Svein Bringsdal, samt eit flett nytt Canon 5D fotokamera. Sjølvsagt måtte eg prøve meg på dette!

Eg er ikkje typen som takkar nei til ein tur til ein slik by, ei heller eit nytt fotokamera. Fotoshooten tek eg som ein bonus! Etter å ha spamma både Twitter og Facebook, og for å i det heile har mogleg­heiten til å kome meg over there, treng eg di hjelp og så her på bloggen. Gå difor inn her og stem i veg på mitt bidrag no! Motivet eg satsar på å vinne med, er mitt blinkskot av kona mi teke i 2007, i ein sjakkmåla bar i Bergen.

På førehand takk!

  • Til opplysning går det fint an å stemme flere ganger. (-:

  • Nåh... Ser ikkje ut til å funke her — i alle fall ikkje på same dag. Stemte i går slik at det var 73 stemmer. I dag stod den på 72...

    Takk for stemma :)