Episk typografisk fotostraum

Francesco Franchi er ein kar som er ein meister på å uttrykke seg typografisk i sine design. Du finn ikkje så mykje på heimesida hans (den er visstnok under rehabi­li­tering eller noko), men på hans fotostraum på bilet­te­nesta Flickr kan du få eit visst innblikk i kreati­vi­teten og dyktig­heita hans. Nokon seier den er episk. Eg er ikkje heilt ueinig akkurat...

Skulle gjerne hatt oppdrag eg slepp å tenkje så mykje på tidsfristar og timespris slik at eg kan setje meg ned å kreere noko like spekta­kulært!

  • Vakkert!

    Kaoset av «gøyale juleka­lendere» på nett er ikke hva det en gang var. Nå gidder jeg kun å bruke tid på noen få … derav denne flotte typoka­len­deren! :)

  • Er ikkje mange juleka­lendere eg har tid og lyst å følgje med på. Min eigen er eg jo nærmast «tvungen» til å følgje, men har eit par andre som er vorten ein tradisjon å følgje :D

    Kjekt du vil følgje min!