Episk typografisk fotostraum

Francesco Franchi er ein kar som er ein meister på å uttrykke seg typografisk i sine design. Du finn ikkje så mykje på heimesida hans (den er visstnok under rehabilitering eller noko), men på hans fotostraum på bilettenesta Flickr kan du få eit visst innblikk i kreativiteten og dyktigheita hans. Nokon seier den er episk. Eg er ikkje heilt ueinig akkurat…

Skulle gjerne hatt oppdrag eg slepp å tenkje så mykje på tidsfristar og timespris slik at eg kan setje meg ned å kreere noko like spektakulært!

  • Vakkert!

    Kaoset av «gøyale julekalendere» på nett er ikke hva det en gang var. Nå gidder jeg kun å bruke tid på noen få … derav denne flotte typokalenderen! :)

  • Er ikkje mange julekalendere eg har tid og lyst å følgje med på. Min eigen er eg jo nærmast «tvungen» til å følgje, men har eit par andre som er vorten ein tradisjon å følgje :D

    Kjekt du vil følgje min!