Knask på ein fredag, veke 12

Sola er nett stått opp på denne siste fredagen i mars. Det er på tide å hente morgon­kaffien, snappa med ein kjeks frå skapet og starte dagen med nye digitale knask! Og for all del: Hald deg lang unna Hotmail på norsk; den er skikkeleg ekkel!

Panikkbloggen

Folka i Panic (som har gitt oss Coda, Transmit med fleire) har ikkje berre flotte design på appli­ka­sjonane deira, men også gjeve deira blog eit niftig design. Verdt ein smugkikk!

Slik finn du fram i utlandet

Her er ein forsmak på kva du kan verta møtt av dersom du tek turen til dei største byane rundt om i verda. Webdesigner Depot har samla ei rekke med diverse oversiktskart for under­grunns­banane i desse. Her varierar det frå det enkle ringsys­temet i Glasgow, til dei litt meir krevande som det til Berlin sin metro. God tur, og lykke til!

Kabelkabalklabbogbabb

Er du som meg, har du nok av kabler bak både tven og alle andre elekt­riske dippe­dutter du måtte ha rundt om kring i bustaden din. Kvifor ikkje duse dei ned på ein enkel måte som vist her (og i biletet over), eller kanskje til og med ta den heilt ut og framheve dei til det ekstreme?

Lei av telefon­ka­ta­logen, men glad i kjendisar?

Om du i tillegg har eit hav av tid og likar å arbeide med fingrane, er kanskje dette innlegget noko for deg. Eg trur eg skal halda meg til den nettba­serte telefon­ka­ta­logen...

Ikoner til sosiale medier

IconShock har laga ein finfin pakke med ikon til diverse sosiale medier du kan laste ned: Social Buzz Icon Pack.

God påske!

Til slutt vil eg berre ynskje alle mine lesarar ei riktig god påske! Eg tek herved påske­ferie, og gjer merksam på at neste fredags­knask kjem i slutten av månaden.