Luke 21: Photoshop i lomma

Photoshop for iPhone

Om du er ein designer, eller veldig oppteken av fotogra­fering, har du vel vore borti Photoshop før. Har du lyst å ha det på mobilen også? Då skal du ta ein kikk bak luke 21.

No kan du nemleg laste ned Photoshop for iPhone, Android og Windows Mobile-baserte einheitar, og det heilt gratis. Om du forventer å finne alle effektane, lagre­di­gering og alle dei andre fantas­tiske funksjonane i datama­skin­utgåva av programmet, må eg nok skuffe deg. Men enkel farge­jus­tering, litt effekter, cropping og rotering er godt nok for dei fleste, vertfall når det er snakk om ein mobil­te­lefon.

Eg har testa dette, og det funkar faktisk overras­kande bra. Har du i tillegg ein konto hjå Photoshop.com kan du også lagre til den og dele bileta via dine album der.