Luke 10: Julepenslar til Photoshop

Det nærmar seg jul og om du har tenkt å dekorere bloggen din med julepynt eller liknande, kan innhaldet i luke 10 hjelpe deg litt på veg. I dag får du nemleg Photoshop-penslar (brushes) med julemotiv!

Julepenslar

Det nærmar seg jul og om du har tenkt å dekorere bloggen din med julepynt eller liknande, kan innhaldet i luke 10 hjelpe deg litt på veg. I dag får du nemleg Photoshop-penslar (brushes) med julemotiv!

Naldz Graphics er ein blog for designarar og dei som likar design. På denne sida kan du få veiledningar og gratis knask av forskjellig slag, blant anna penslar (brusher) til Photoshop. Sidan det er desember er det ikkje uventa at det dukkar opp eit sett av juleinspirerte penslar på denne sida:

Forfattar: Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!