Luke 1: Balsamiq Mockups

Balsamiq Mockups

Då skal eg prøve ein ny tradisjon her på sida mi. Kvar dag fram til jul skal eg ha min eigen liten juleka­lender for dykk leasarar. Kvar dag skal eg presentere ei nettside, ei nettside som kan vere alt frå flott å sjå på til å inneholde noko spennande å tilby/​fortelje. Det er på tide å opne første luke, og bak den ligg Balsamiq Mockups.

Det er flagg­skipet til dette progra­m­e­rings­stu­dioet som vekka mi interesse. Balsamiq Mockups er eit program du kan nytte til å smelle saman raske skisser på programmer, nettsider og anna relevante ting man kan lage til skjerm­visning. Har testa det ut litt sjølv og funne det både artig og nyttig!

  • Joachim Molund

    Artig idè, skal prøve å følge med på denne :)

  • Så bra! Håpar resten av lukene fell i smak!

  • Hurra for juleka­lender! Det blir bra.