Luke 1: Balsamiq Mockups

Balsamiq Mockups

Då skal eg prøve ein ny tradisjon her på sida mi. Kvar dag fram til jul skal eg ha min eigen liten julekalender for dykk leasarar. Kvar dag skal eg presentere ei nettside, ei nettside som kan vere alt frå flott å sjå på til å inneholde noko spennande å tilby/fortelje. Det er på tide å opne første luke, og bak den ligg Balsamiq Mockups.

Det er flaggskipet til dette programeringsstudioet som vekka mi interesse. Balsamiq Mockups er eit program du kan nytte til å smelle saman raske skisser på programmer, nettsider og anna relevante ting man kan lage til skjermvisning. Har testa det ut litt sjølv og funne det både artig og nyttig!

  • Joachim Molund

    Artig idè, skal prøve å følge med på denne :)

  • Så bra! Håpar resten av lukene fell i smak!

  • Hurra for julekalender! Det blir bra.