Knask på ein fredag: Mars

Don't drink and design
Don’t drink and design. Frå Kreativia.

Det nærmar seg endeleg skikkeleg vårstemning ute, men fortsatt er det nok for kaldt til å nyte frilufta fullt ut. Då er det godt det finnes mange fine ting på nettet man kan bruke til å bedrive tida med. Det er tid for nytt knask!

Har du Mac, og likar deg i sofakroken?

OSX puter

Me kan starta roleg, med å presentere noko som verkeleg kan få fans av Apple sitt opera­tiv­system til å føla seg heime i sofakroken. Throwboy selger nemleg puter med farger og form som docken i nemnte opera­tiv­system! Det ser også ut til at det kjem fleire puter ved ein seinare anledning.

Lei av å klikke med musa i nettle­saren?

Artig prosjekt som for min del var inter­essant til eg vart frustrert over å ikkje få klikka på museknappen, men dog.

Typografi er eit must

Typografi er eit must

Denne månaden har eg samla saman eindel sider som kan hjelpe deg på veg mot ein meir allsidig typografisk kvardag. Det inklu­derar det meste frå skrift­byråer til generelle tips og triks innan sjangeren.

Månadens vevde­sign­knask:

Berre for å nullstille deg heilt før eg viser denne månadens vevde­sign­knask med godt designa nettstader, skal du få sjansen til å besøkje oversikten over nettets mindre gode design­finur­leg­heitar:

Svir du i augo? Her er medisin som kanskje kan hjelpe:

Aldri ein fredag (sånn circa) utan ikoner

Ikon - Kaffikopp

David på SEM Labs kontakta meg ettersom han la merke til at eg var over gjennon­snittet inter­resert i ikoner. Han var óg var snill nok til å leggje igjen to lenkjer til oss med to ikon-pakkar i 16×16 og 48×48 piksler (takk/​Thanks David!):

Andre sider med ikon-relatert knask:

  • Webdesignledger Liste over fine ikon-pakkar
  • Iconka Gratis ikon (også kommer­siell bruk)
  • Vectortuts Gratis ikon (også kommer­siell bruk)
  • Siena Gratis ikon (også kommer­siell bruk)

God helg!