Alt du treng til Photoshop

Photoshop Splash

Francesco Mugnai satte 26. juli 2008 eit mål om å lage verdas største blogg­innlegg om Photoshop. No har eg ikkje rekna på det og saman­likna med andre innlegg på nettet, men det ser jammen meg ut til at fyren har klart det.

I dette innlegget kan du nemleg lese og finne ut av alt mogeleg rart som kan gjerast med Photoshop. Lenkjer til teksturar, veiled­ningar, former og penslar er nokre av typar ting du kan finne her, alt til gratis lesning og nedlasting.

I am Photoshop

For å få meir stell på sakene og meir ryddig inndeling, har han likesågodt starta opp nettstaden I Am Photoshop. Her finn du nok igjen meste­parten av det som står i det ovannemnte innlegget, litt til.

Om du klagar på for lite kunnskap innan Photoshop heretter, då trur eg det ikkje er særleg håp for deg min venn...