Mac+Applikasjoner=AppStorm

AppStorm

Frå før har Envato vore heim til gode sider som PSDtuts, VectorTuts, Audiotuts og Nettuts. No har dei slått på stortromma att. Denne gong er det appli­ka­sjoner for Mac OS X som er gjennom­gongs­temaet. AppStorm er namnet på deira nye skudd på stamma.

For å luke ut eventuelle overset­jings­ut­ford­ringar når det gjeld kva sida kan tilby av stoff, siterar eg frå direkte:

Hello, and a very warm welcome to AppStorm - a site dedicated to Mac appli­cation news, reviews, compe­titions and tips. If you’re a Mac user, I hope that the upcoming articles will open your eyes to a whole range of innovative new appli­ca­tions. If you’re not a Mac user, be careful; reading about the fantastic software offered for the platform may cause you to switch!

Aner eg ein liten opptrapping til ein  Windows vs. OS X disputt?

PS: Om du ser på URL-en på lenkja over, er sida lokalisert på eit subdomene til AppStorm merka med «mac». Det er tydlegvis gjort for at det kanskje i framtida også skal huse slike appli­ka­sjons­ny­hender til både Windows og Linux. Kven veit?