Hmm... Dette var artig!

skrifter

Var innom dafont.com og sjekka kontoen min der etter gammalt, og såg at mine skrifter er lasta ned 113.000 ganger sidan sist besøk (i høst). Det er jo ganske så oppløf­tande :)

Tok i samme økta og søkte etter skriftene mine på nettet, og då kom det opp meir enn det eg hadde venta. I tillegg til der eg har lagt mine ut for nedlasting (på sida mi og dafont.com), så dukka desse nedlas­tings­sidene opp:

I tillegg har den (altså Asphyxiate) vorten kåra til Font of the Week hos Scraplove.com (om ikkje den funker, kan google alltids hjelpe deg). DET er artigt det :) Gi meg ein lyd om du finner skriftene mine rundt omkring. Hadde vore fint å fått vite kor man kan få tak i dei. Ser ut til at dei vert spredd for alle vindar for tida! Ha ei fortsatt fortref­feleg helg!

 • Dear Font Author

  My name is Rick H, I am the admin for the new site we created: http://www.Elifont.com. I make it quick. We would love to have fonts on our site. Can I download the fonts and posted in our web? Or would you mind creating an account and uploading your fonts to our site?

  You will see our is 100% Font author friendly and gives credit where is credit is due.

  Rick h

 • Nice ;)

  Bare lurte på en ting jeg. Hvordan lager du dine egne fonts? Svar meg på mail for jeg husker ikke denne sida hehe

 • Fett!!